vineri, 28 octombrie 2016

Siguranta si intimitate la videochat

Videochatul este un loc de munca obisnuit, dedicat tuturor fetelor ce iubesc sa comunice si care vor sa isi asigure un trai decent prin distractie si socializare. Tinand cont ca salariile sunt mult mai mari decat media pietei muncii din Romania, nu este de mirare de ce numeroase fete isi doresc sa intre in aceasta industrie, unde beneficiaza de venituri consistente, alaturi de conditii foarte bune de lucru.
Prieteni noi
Modelele au ocazia de a-si face numerosi prietenoi noi cu care pot lega relatii stranse, iar marele avantaj este faptul ca acestea sunt exclusiv online, adica nu va exista niciodata contact direct intre cele doua persoane. Astfel, fetele cele mai comunicative se vor descurca de minune si vor avea parte si de venituri mari in acelasi timp. Sistemul presupune ca fiecare utilizator al site-urilor cu care se colaboreaza ce acceseaza webcamul tau, va plati o anumita suma de ani, incepand de la 2 dolari pe minut, iar pentru discutii in privat se poate negocia suma primita de model.
Siguranta si intimitate
In plus, fetele nu trebuie sa isi faca griji cu privire la intimitate, deoarece fiecare model dispune de propria sa camera in studio de unde sa lucreze in cele mai bune conditii. Mai mult decat atat, se poate bloca accesul utilizatorilor din Romania sau din alte tari pe webcamul tau, pentru a nu exista riscul de fi vazute de persoane cunoscute.
Bonusuri

Pe langa salariile consistente ce debuteaza de la 4.000 de lei pentru modelele fara experienta, se acorda si numeroase bonusuri, de la cele de performanta, la cele pentru recomandarea unei alte fete, pentru prelungirea contractului sau pur simplu pentru munca si seriozitatea depusa. De asemenea, si site-urile partenere ofera anumite sume de bani pentru fetele cele mai apreciate, motiv pentru care cele mai perseverente si constiincioase vor fi rasplatite cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu