luni, 19 septembrie 2016

Un job de vis in live streaming

Zilnic apar noi studiouri de videochat care promit conditii foarte bune de lucru, program flexibil si salarii mari, insa fetele nu trebuie sa se lase pacalite si sa se orienteze doar dupa cele mai renumite pentru profesionalismul lor, in caz contrar isi asuma niste riscuri foarte mari.
Cum ma angajez?
Fie ca te recomanda o prietena de-a ta, fie mergi de buna voie la un studio, initial trebuie sa treci peste un interviu. Conditiile impuse nu sunt deloc riguroase, fiind insa esential ca varsta minima sa fie de 18 ani, insa cea maxima admisa variaza de la un studio la altul, fiind, de regula, de cel mult 38 de ani. Aspectul fizic placut este bine venit, dar mai importanta este ca modelele sa cunoasca o limba straina pentru a putea comunica mai usor cu prietenii virtuali. Engleza este cea mai cautata, insa nu sunt de neglijat nici alte limbi precum spaniola sau germana, acestea fiind vorbite in mai multe colturi ale lumii.
Daca te simti bine in pielea ta, iti place sa comunici cu cei din jur si stii cum sa iti faci prieteni noi in mediul online, atunci videochatul poate reprezenta cea mai buna alegere.
Un job de vis
De regula se lucreaza de la studio, din propria camera, bine dotata, insa unele studiouri ofera posibilitatea modelelor de a lucra si de acasa, caz in care acestea trebuie sa isi pregateasca terenul. Programul este unul flexibil, fiind disponibile 3 ture din care se poate alege cea potrivita dupa bunul plac, astfel incat sa nu fie neglijata nici viata privata. Mai mult, pentru studente se permite chiar si un program part time de 4 ore pe zi, 4 zile pe saptamana, in timp ce salariile raman in continuare foarte avantajoase, incepand de la 2.000 de lei, si depasind 10.000 de lei pentru cele care lucreaza full time si au ceva experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu