duminică, 16 noiembrie 2014

Cum sa te protejezi de neprevazut     Se spune ca viata e scurta si trebuie traita din plin. Cand spun traita din plin nu ma refer ca totii oamenii, adolescentii si copii sa faca tot felul de nebunii. In viata trebuie sa te protejezi de orice pericol care incearca sa ajunga la tine. Sistemul de alarma pentru mine a inceput sa insemne totul, insemna viata, sigurnata, liniste si corectitudine. Puteam sa ofer lucruri fara a cere nimic la schimb, nu mai triam cu teama de a pleca in vacanta sau de a lasa pe cineva singur acasa. Acest sistem mi-a oferit libertate; libertate pe care o pierdusem in urma unei intamplari nefericite. Cand spun libertate pierduta, ma refer la faptul ca nu puteam pleca nicaieri fara sa las pe cineva care sa aiba grija de casa. Am scapat de toate grijile astea dupa aplicarea sistemului de alarma. Nu ma ingrijoram pentru un tablou sau ce mi se putea lua din casa, ci pentru lucrurile minore, dar cu o valoare sentimentala enorma. Odata cu sistemul de alarma am scapat de orice frica, puteam sa plec linistita, sa ies seara pe balconul casei, chiar daca era intuneric, puteam sa fac orice.

Cu atata siguranta in jurul meu, am decis ca am nevoie de o vacanta, o vacanta in care sa ma relaxez cu familia si prietenii mei. Nu imi faceam griji in privinta casei, stiam ca e in siguranta. A trecu o zi, iar eu ma cufundam usor in multa liniste si relaxare. M-am bucurat din plin ca am avut ideea geniala de a pune un sistem de alarma. Dar totusi inevitabilul s-a produs, nu acasa, ci in vacanta mea minunata pe care probabil ca nu am sa o uit prea curand. Nu stiu cum sau cand, dar cineva intrase in camera mea rezervata intr-o pensiune, care era prevazuta cu paznici. Toate lucrurile mele erau ravasite, dar spre bucuria mea nu mi-a luat nimic, intre noi fie vorba nici nu avea ce sa imi ia, poate doar hainele

        M-am suparat extrem de tare si mi-am facut bagajele si am plecat spre casa. Si cum un necaz nu vine niciodata singur, in drum spre casa, am primit un apel de la oamenii care se ocupau de sistemul de alarma anuntandu-ma ca politia se indreapta spre casa mea. Cand am ajuns acasa am avut marea bucurie de a afla ca marele infractor care imi fortase usa, era cainele meu. Cu siguranta aceasta intamplare am sa o tin minte toata viata mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu