joi, 9 octombrie 2014

Cateva cuvinte despre... Bangkok

Ceea ce deosebeste aceasta capitala de multe altele este in primul rand energia spirituala pozitiva pe care o degaja, de unde probabil a capatat denumirea de Orasul Ingerilor. In ceea ce priveste locurile pe care le poti vizita, tine cont ca aceasta este capitala templelor si palatelor. Cladirile si monumentele imbina arhitectura veche in stil budist cu motive occidentale din zilele noastre Printre elementele din peisajul urban ce dau orasului un aspect inconfundabil se numara desigur raul principal, Chao Phraya, alaturi renumita piata plutitoare din Bangkok.

Lista de architectura simbolica si cultura se poate continua cu Muntele de Aur, Marele Palat, Templul de Smarald a lui Buddha, Mausoleul, Panteonul Regal, Casa Guvernului, Palatul Chitralada, Palatul Vimanmek, Dusit Zoo, Central World Plaza, Parcul Lumphini. Partea de est a capitalei este rezervata pentru activitati recreative, viata de noapte si relaxare, centre comerciale, piete presarate cu baruri, discoteci si cafenele, dar si unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bangkok. 

Daca te-am convins ca este o alegere buna sa vizitezi acest oras, nu uita sa iti rezervi cat de devreme se poate un bilet de avion. Incepe cautarile de pe http://www.traveldesk.ro/, unde eu l-am gasit la pretul de 745 EUR, ceea ce m-a bucurat tare si mi-a lasat mai multi bani de cheltuiala. Pentru a te putea bucura de cat mai multe din frumusetile pe care le poate oferi acest oras, iti recomand multa documentare si un traseu de vizita care te ajuta sa fii eficient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu