duminică, 19 iunie 2016

Ce este videochatul

Fiind la mare cautare astazi, videochatul este un job care atrage numeroase fete dispuse sa lucreze in acest domeniu, insa subiectul fiind inca unul tabu, cu siguranta ca exista numeroase intrebari la care s-ar dori sa se afle raspuns, cu privire la marile studiouri si la modul de operare al acestora.
Ce este videochatul?
Pe scurt, videochatul este una dintre cele mai grozave modalitati prin care se pot obtine salarii mari. Aceasta activitate presupune ca un model sa poarte discutii prin intermediul unui webcam, cu diferite persoane din toate colturile lumii, de obicei in limba engleza, motiv pentru care cunoasterea acestei limbi reprezinta un mare avantaj la angajare. Criza financiara a afectat toate domeniile, insa videochatul s-a mentinut pe o traiectorie constanta de-a lungul anilor, astfel ca salariile cresc constant in functie de performante.
Avantaje
Modelele care se angajeaza la studiourile profesioniste au la dispozitie o multime de modalitati prin care sa se poata dezvolta, in primul rand urmand cursuri de limbi straine, aspect care poate fi de folos si in viata de zi cu zi. De asemenea, periodic se organizeaza traininguri cu specialisti care pot indruma fetele spre obtinerea unor performante mai mari. Pe langa salariile consistente, lunar se acorda si bonusuri substantiale fetelor care se dedica cel mai mult si care isi arata seriozitatea. Se acorda si bonusuri pentru modelele care recomanda alte fete, dar si vouchere la piscina, sala de fitness sau de vacanta.
Intimitate
Fiecare fata isi desfasoara activitatea din propria camera, amenajata de lux, cu mobilier de calitate si aparatura de ultima generatie: laptop, webcam si conexiune la internet de mare viteza pentru a inlesni comunicarea cu partenerii virtuali de discutie. Niciun obiect nu este lasat la voia intamplarii, acestea fiind special asezate pentru a bune intr-o lumina mai buna modelul, fiindu-i evidentiate toate calitatile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu